TikTok

Ocjena: 5.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

Tik Tok je trenutno najpopularnija app na Google Play trgovini, preuzmite app i uključite se u dijeljenje video materijala sa ostalim korisnicima.

Tik Tok nam dolazi iz Kine i u trenutku pisanja ovog teksta slovi za najpopularniju aplikaciju na Google Play trgovini. Postala je mega popularna brzinom svjetlosti, vjerojatno primarno zbog vrste sadržaja koji nudi, a to je da ljudi iz cijelog svijeta objavljuju kratke video materijale različitih koncepata. Tako možemo pronaći zabavne video sadržaje sa smiješnim skečevima, na temu glazbe, plesa, sporta, kuhanja, kućnih ljubimaca i slično. Svatko može snimiti video i objaviti ga s raznim filterima i glazbom u pozadini i na taj način se izraziti i privući publiku. U ovom vodiču ćemo pokazati kako se registrirati, iako za samo gledanje videa registracija nije niti potrebna, mi ćemo pokazati kako aplikaciju koristiti i gdje se što nalazi.

Sadržaj na Tik Toku možete pregledavati i bez registracije. Ali ako želite imati vlastiti profil, komunicirati, objavljivati sadržaj i slično, morat ćete se registrirati pa slijedite korake u nastavku.

Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Android
  • Platforma: Android
  • Autor: TikTok Inc.
  • Veličina: 82M
  • Preuzimanja: 179
  • Licenca: Free
  • Ažurirano: veljača 12, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost