YoloBook

Ocjena: 5.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 1)

Izrada fotografija sa Facebook i Instagram profila ili iz galerije mobitela nikada nije bila lakša! U samo nekoliko klikova sačuvajte sve svoje uspomene u foto-albumu, kutijici sa polaroid fotografijama ili okviru kojim ćete ovjekovječiti svaki važan trenutak u svom životu.

Kao lider u inovacijama na polju izrade fotografija, YoloBook nudi portfolio proizvoda koji su savršen poklon, svojevrstan čuvar uspomena ili idealna dekoracija za svaki dom. Sa ciljem da svaka obitelj jednog dana ima kutak u kojem će biti sačuvan svaki osmijeh, svako putovanje i svaka emocija, kreirali smo tri vrste proizvoda za sve Vaše potrebe:

🍬 YOLOBOOK - 89 kn + besplatna dostava 🍬
YoloBook je foto-album sa 48 fotografija, izrađenih na digitalnom stroju na 170-gramskom sjajnom papiru dimenzija 15,5x11,1 cm. Uz preko 20 različitih kreativnih rješenja za korice, naši albumi su pogodni za svaku priliku.

YoloBook je knjiga uspomena koja će zauvijek zabilježiti ljetovanja sa prijateljima, rođendanska slavlja najdražih, prve korake Vašeg djeteta - sačuvajte sve te uspomene od zaborava i pustite ih da žive zauvijek u YoloBook albumima!

🦄 YOLOBOX - od 119 kn + besplatna dostava 🦄
YoloBox je kutijica sa 30 do 60 polaroid fotografija izrađenih na Fuji Glossy papiru dimenzija 10x12,7 cm, koja dolazi u dva različita dizajna.

Vaš izlet u prirodu, proslavu zaruka ili vikend u Parizu sačuvajte u maloj kompaktnoj kutiji i zaštitite od prolaznosti vremena. Ponesite svoja najljepša sjećanja uvijek i svugdje sa sobom!

☀️YOLOFRAME - od 169 kn + besplatna dostava ☀️
YoloFrame je zidni okvir za fotografije, napravljen od najfinijeg drveta u crnoj boji. Dostupan je u dvije dimenzije, 30x30cm i 30x46cm, uz mogućnost kombiniranja jedne, četiri ili čak petnaest fotografija.

Vrijeme je da zidove svog doma ukrasite besprijekornim i vječnim okvirima za fotografije, koji će ovjekovječiti svaki vrijedan trenutak! Sjajan kao dekoracija – još sjajniji kao bezvremenski čuvar uspomena.

✨KAKO APLIKACIJA FUNKCIONIRA? ✨
1. Odaberite proizvod koji želite
2. Odaberite fotografije sa Facebook ili Instagram profila ili galerije mobitela
3. Podesite izgled prozivoda i personalizirajte ga
4. Izvršite narudžbu unošenjem podataka za dostavu
5. Očekujte svoj paket u roku od 7-10 radnih dana uz besplatnu dostavu!

📥 IMATE PITANJE? Pišite nam! Naš posvećeni support tim Vam je uvijek na raspolaganju za sve nejasnoće, možete nam pisati na support@yolobook.hr ili na bilo koji od naših profila na društvenim mrežama.
Bazirano na 1 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Grafika
  • Platforma: Android
  • Autor: Yolobook
  • Veličina: 13 MB
  • Preuzimanja: 1508
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: svibanj 02, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost