Wise Care 365 Free

Ocjena: 4.50 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

Solidan alat za čišćenje i optimizaciju računala koji naprosto briljira kada treba ukloniti nepotrebne datoteke na diskovima, a pri tome nudi i cijeli niz dodatnih alata.

Wise Care također dolazi u dva oblika: onom besplatnom i onom sposobnijem no komercijalnom), a nakon tipične instalacije program je odmah spreman za korištenje. Za početak je najbolje kliknuti na veliki zeleni gumb Checkup čime će se pregledati više segmenata koje Wise Care može očistiti ili optimizirati no, kao i kod svih alate ove vrste, treba biti na oprezu. Premda je korištenje alata prilično sigurno i ono što će optimizirati i ukloniti kako bi oslobodio bespotrebno zauzet diskovni prostor doista ne bi trebalo narušiti funkcionalnost Windowsa, uvijek valja napraviti pričuvnu kopiju. Ako već ništa drugo, onda barem točku za oporavak sustava.

Proces analize ne bi trebao dugo potrajati, no to izravno ovisi o razini zapuštenosti računala, veličini diskovima i drugim parametrima, a jednom kada završi na uvid će se dobiti indeks zdravlja računala zajedno s pregledom što će se sve popravljati. Jedna od najvažnijih segmenata ovdje tiče se upravo sposobnosti čišćenja diskova. Već ga se samo zbog toga isplati povremeno koristiti, a onima kojima je to važno premda to baš i neće imati neki utjecaj u performanse računala, u stanju je iz baze registara ukloniti neispravne zapise ali i nešto korisnije - ukloniti dio tragova korištenja računala.


Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Sistem
  • Platforma: Windows
  • Autor: WiseCleaner
  • Veličina: 9.79 MB
  • Preuzimanja: 1942
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: ožujak 05, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost