WinRAR

Ocjena: 3.77 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 13)

WinRAR je sinonim za kompresiju i jedan od najboljih arhivera današnjice. Program koristi preko 500 milijuna ljudi, pa ga ne moramo posebno predstavljati. Uvijek najnovije izdanje WinRAR pronađite na skidajmo.com

WinRAR posjeduje vjerojatno najjaču kompresiju datoteka na planeti, koja će Vam poslužiti za lakši i brži prijenos podataka putem Interneta. Program posjeduje kompletnu podršku za RAR i ZIP arhive, kao i za arhive: CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z.RAR format je izum Eugenea Roshala koji je prvi puta javno objavljen, tehnološki gledano, davne 1993. godine, uspijeva postići za 8 do 15 posto bolju kompresiju nego što se postiže sa ZIP formatom.

Među istaknutijim karakteristikama ovog formata jest činjenica da podržava datoteke i arhive do veličine od 8,589 milijardi GB, dok je broj datoteka u pojedinoj arhivi neograničen. U slučaju da ne vjerujete ovim brojkama, provjerite sami. Ono što ga još izdvaja iz gomile jest izvrsna podrška za komandno-linijsko upravljanje što ga čini izuzetno upotrebljivim i naprednijim korisnicima. Ispravljeni brojni propusti, pridodane nove mogućnosti, 30% brža dekompresija, bolja podrška za Windows 10 sustav, tu je i bolja manipulacija ISO image datotekama.

Bazirano na 13 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Uslužni
  • Platforma: Windows
  • Autor: Alexander Roshal
  • Veličina: 3.2 MB
  • Preuzimanja: 4619
  • Licenca: Shareware
  • Ažurirano: veljača 23, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost