WhatsApp Messenger for Windows

Ocjena: 5.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 1)

WhatsApp trenutno najpopularnija mobilna aplikacija za dopisivanje i odlična alternativa za nekadašnje klasično slanje SMS-a. Tu je podrška za video pozive, slanje fotografija, audio snimki i slično.

WhatsApp from Facebook. Windows inačica Whatsapp aplikacije.

WhatsApp Messenger je BESPLATNA aplikacija za dopisivanje dostupna za Android i druge pametne telefone. WhatsApp koristi Internetsku vezu na Vašem telefonu (4G/3G/2G/EDGE ili Wi-Fi, ovisno o dostupnosti) za slanje poruka i upućivanje poziva prijateljima i obitelji. Prebacite se s SMS-a na WhatsApp da biste slali i primali poruke, pozive, fotografije, video zapise, i Glasovne poruke.

ZAŠTO KORISTITI WHATSAPP:

NEMA NAKNADA: WhatsApp koristi Internetsku vezu na Vašem telefonu (4G/3G/2G/EDGE ili Wi-Fi, ovisno o dostupnosti) za slanje poruka i upućivanje poziva prijateljima i obitelji, tako da ne morate plaćati za svaku poruku ili poziv.* Za korištenje WhatsApp-a nema nikakvih pretplata.

MULTIMEDIJA: Šaljite i primajte fotografije, video zapise i Glasovne poruke.

BESPLATNI POZIVI: Nazovite svoje prijatelje i obitelj koristeći WhatsApp besplatno, čak i ako su u drugoj državi. WhatsApp pozivi koriste Internetsku vezu na Vašem telefonu umjesto minuta iz mobilne tarife.* (Napomena: Mogu se zaračunati naknade za podatkovni promet. Kontaktirajte svog pružatelja usluga za detalje. Također, ne možete dobiti 112 i ostale brojeve hitnih službi kroz WhatsApp).

GRUPNI RAZGOVORI: Uživajte u grupnim razgovorima sa svojim kontaktima kako biste na jednostavan način ostali u kontaktu s Vašim prijateljima i obitelji.

Bazirano na 1 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Internet
  • Platforma: Windows
  • Autor: WhatsApp Inc.
  • Veličina: 128 MB
  • Preuzimanja: 2432
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: veljača 23, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost