Vrijeme & Radar: vremenska prognoza Hrvatska

Ocjena: 4.20 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 5)

Glavne funkcije Vrijeme & Radar besplatne aplikacije:

• Vremenska prognoza -dnevna i po satima
• Detaljna prognoza za 7 dana i grafik za 14-dnevnu vremensku prognozu
• Radarska slika za cijeli svijet
• Upozorenja o opasnim vremenskim uvjetima
• Informacije za skijaše
• Temperatura vode
• Widget vrijeme

🌞 Aplikacija za vrijeme
Budite u toku s aktualnim i očekivanim vremenskim prilikama s našom besplatnom aplikacijom! Uvijek znajte hoće li Sunce sjati ili se grmljavina približava, hoće li kiša, snijeg ili tuča. Aplikacija će točno prikazati trenutne vremenske uvjete za vašu lokaciju u Hrvatskoj ili bilo gdje drugdje u svijetu.

🌦 Vremenska prognoza
Sve o vremenu imate "na dlanu"! Najnovije informacije o temperaturi, vjerovatnoći za oborine, kiši, snijegu, vjetru, broju sunčanih sati, vremenu izlaska i zalaska Sunca. Detaljni prikaz tlaka zraka, vlažnosti i UV indeksa. Izradite svoje planove s našim grafikonom o očekivanim vremenskim uvjetima za 14 dana.

🌩 Upozorenja o opasnom vremenu
Aktivirajte upozorenja i primajte upozorenja o opasnim vremenskim uvjetima kao što su jake oluje i grmljavine, tuča, jaki vjetrovi i snijeg.

Vremenski radar
Više nego standardni radar! Pogledajte trenutnu radarsku sliku, koja uključuje prikaz oblaka i oborina ovisno o vrsti (kiša, snijeg, tuča, jaka grmljavina). Ova funkcija vam omogućuje pregled meteoroloških uvjeta za različite lokacije širom svijeta.

Bez obzira nalazite li se u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Dubrovniku, pratite kretanje oblaka, oborina i oluja kako biste vidjeli hoće li to pogoditi ili zaobići vašu lokaciju.

🌊Temperatura vode
Temperatura vode na površini mora ili oceana za sve lokacije u blizini mora/oceana.

Widget vrijeme
Widget prikazuje informacije o vremenu za vašu trenutačnu lokaciju u kompaktnom formatu na početnom zaslonu vašeg uređaja. Izaberite između 4 različita formata, po vašoj želji.

Informacije o skijanju / Zimski sportovi
Planirate li na skijanje u posljednjem trenutku? Vrijeme&Radar će vam reći gdje je snijeg! Pristupite svim skijaškim i drugim informacijama o zimskim sportovima za Alpe, Njemačku, Austriju i Švicarsku.

📊 Podaci u aplikaciji
Aplikacija koriste brojne izvore za svoje podatke ali također ima i vlastiti tim meteorologa koji obrađuju satelitske, radarske i druge podatke, kako bi napravili izvještaje i prognoze koji su u skladu s najvišim meteorološkim standardima.

Možete se osloniti na podatke naše besplatne aplikacije kako biste planirali svoje aktivnosti ili sudjelovali na otvorenim događajima. Planirate putovanje ili imate člana obitelji u drugoj zemlji? Odaberite željene lokacije, spremite ih i istodobno pregledajte trenutne uvjete i prognoze za bilo koji broj lokacija. Vrijeme u svijetu vam je na dohvat ruke!

Ako želite aplikaciju bez oglasa, možete izvršiti kupnju putem same aplikacije i time dobiti mogućnost organiziranja početne stranice po svojoj želji. Pretplata se automatski obnavlja na mjesec ili na godinu dana.

Svoja pitanja, prijedloge i sugestije možete poslati na info@vrijemeradar.hr
Bazirano na 5 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Android
  • Platforma: Android
  • Autor: WetterOnline GmbH
  • Veličina: 14M
  • Preuzimanja: 636
  • Licenca: Free
  • Ažurirano: veljača 12, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost