Vivaldi

Ocjena: 5.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

Vivaldi je novo ime na tržištu Internet browsera, a kombinira funkcije Opera browsera na Chromium platformi.

Isprobali smo Vivaldi, još jedno lice na tržištu Internet preglednika i ostali ugodno iznenađeni. Autor Vivaldi projekta je bivši osnivač Opera browsera. Prema njegovim riječima cilj je bio napraviti novi preglednik. Preglednik za sebe i za naše prijatelje. Preglednik koji je brz, ali i preglednik koji je bogat funkcionalnošću, vrlo fleksibilan i postavlja korisnika na prvo mjesto, tako je nastao Vivaldi.

Vivaldi slovi kao web browser za najzahtjevnije korisnike, s čime bismo se mi u potpunosti složili. Vivaldi se prilagođava vama, a ne obrnuto.Želite li kartice smještene na dno ili sa strane prozora? 

Možda volite drugu lokaciju za adresnu traku? Sa Vivaldijem, moči čete prilagođavati sve to i još više, kao što su vaši prečaci tipkovnice, pokreti mišem i ostalo. Spremite bilješke i dodajte slike internet stranice dok pregledavate, spremite privitke i dodajte internet veze za lakše organiziranje i pristup. Jedna od stvari koje čini Vivaldi jedinstvenim je to da je izgrađen na modernim web tehnologijama. Obnovljeni način rada za jednostavnije čitanje teksta s internetskih stranica bez previše distrakcija. 

Umjesto prijašnje rudimentarne opcije Reader View, sada je tu opcija Reader Mode s mogučnošću podešavanja fonta, veličine prikazanog teksta, uporabe nočnog načina rada i personaliziranih tema. 

Osim Reader Mode načina rada tu je i mogućnost blokiranja GIF-ova unutar opcije Toggle Images u desnom donjem dijelu sučelja preglednika. Također, tu je i bolja personalizacija gesti za upravljanje preglednikom pomoću miša (podešavanje osjetljivosti miša). Ispravljen je i nedostatak vezan za Speed Dial opciju koja omogućuje brzo pristupanje često korištenim (najdražim) internetskim stranicama. Poneki korisnici prijavili su kako su imali problema sa slučajnim brisanjem internetskih stranica, što je sad ispravljeno s mogučnošću uklanjanja oznake "X" koja i služi za brisanje pohranjenih stranica.  

Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 1 Komentari korisnika
5 ocjena
1
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0

"Ovaj browser je zakon.. hvala"

Mario

prije 2 godine

Ovaj browser je zakon.. hvala

✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Internet
  • Platforma: Windows
  • Autor: Vivaldi Technologies
  • Veličina: 59 MB
  • Preuzimanja: 459
  • Licenca: Besplatan
  • Ažurirano: veljača 13, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost