Skype for desktop

Ocjena: 4.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 3)

Skype je poznati VoIP i instant messaging program, tj. program za brzo internetsko komunikaciju sa podrškom video poziva.

Veliki broj tvrtki danas se okreće korištenju Skypea, jednom od najboljih alata za online komuniciranje, kojeg koristi više od 30 milijuna ljudi diljem svijeta. Skype, putem svojih brojnim usluga, poput video poziva, jeftinih poziva u inozemstvo te instant poruka, lako i jednostavno pomaže vlasnicima biznisa da smanje troškove svoje tvrtke.

Skype je poznati VoIP i instant messaging program, tj. program za brzo internetsko komunikaciju sa podrškom video poziva. Preko njega je moguće komunicirati pisanim porukama, internetskim pozivima i telefonskim pozivima. Također, moguće je pokretati i video pozive.

Ako kupite određen broj kredita, bit ćete u mogućnosti zvati sa svog računala na fiksne i mobilne mreže (telefone) po vrlo niskim cijenama. Skype korisnički kredit vrlo se isplati ako zovete u ili iz inozemstva. Za računalo ovo zahtjeva mikrofon i zvučnike/slušalice, a ako imate prijenosno računalo onda ste u prednosti jer prijenosnici najčešće imaju već ugrađene mikrofon, zvučnike i web kameru.

Bazirano na 3 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Internet
  • Platforma: Windows
  • Autor: Microsoft
  • Veličina: 66.3 MB
  • Preuzimanja: 1507
  • Licenca: Besplatan
  • Ažurirano: veljača 13, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost