Recuva

Ocjena: 3.50 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 4)

Specijalizirani alati za vraćanje izbrisanih datoteka spadaju u kategoriju softvera koji biste definitivno trebali imati pri ruci. Ne stoga što smatramo da ćete prije ili kasnije željeti vratiti nešto što ste netom izbrisali, premda je to, statistički gledano, samo pitanje vremena, nego stoga što alati takve vrste jednostavno spadaju u kategoriju nezaobilaznog softvera.

Ukoliko se hvatate za glavu nakon što ste slučajno obrisali dokument na kojem radite već mjesecima i ne znate što biste učinili osim bespomoćno vrištate, lupate po tipkovnici jer pričuvne kopije nemate, evo još jednog alata koji će vas poštedjeti sloma živaca. Recuva je jednostavna za korištenje, a pri prvom pokretanju i svakom sljedećem dok to ne isključite, pokretat će se čarobnjak koji će vas voditi korak po korak. S

ve počinje izborom tipa datoteka koje želite vratiti, a moguće je izabrati između fotografija, zvučnih datoteka, klasičnih dokumenata, video datoteka i ostalog. U svakom slučaju, izbrišete li neku datoteku i ne možete li je pronaći u kanti za smeće, Recuva je besplatan alat koji bi Vašem problemu mogao stati na kraj. Naša preporuka!  

Bazirano na 4 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Download with QR Code
  • Kategorija: Sistem
  • Platforma: Windows
  • Autor: Piriform
  • Veličina: 5.6 MB
  • Preuzimanja: 2247
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: svibanj 06, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Editor's Choice
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost