qBittorrent

Ocjena: 4.50 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

qBittorrent je možda i najbolji torrent klijent koji možete pronaći, ne sadrži oglase, niti ikakve bundle software upakiran u samu instalaciju. Naša preporuka!

qBittorrent je prisutan na svim važnim platformama za stolna računala, a mora mu se priznati da nudi sve najvažnije i najčešće korištene značajke. Razvija ga skupina volontera u slobodno vrijeme koji jednostavno žele napraviti dobar klijent BitTorrenta. Moramo priznati da, iz inačice u inačicu (i godinu za godinom), u tome posve uspijevaju. qBittorrent je dobro opremljen klijent kojemu je teško pronaći ozbiljniju manu.

Nakon kratke instalacije i upozorenja o dijeljenju datoteka, pokazat će se isprva „kompaktnije“ sučelje. Naime, neće biti prikazani opći i ponešto prošireni podaci o torrentima koji se preuzimaju no koji, u većini slučajeva, i nisu od vitalne važnosti (najčešće je koristan pregled trackera ako mislite ručno dodati koji ili neki ukloniti). Međutim, želite li uvijek imati pogled i na te dodatne podatke, dovoljno je pri dnu glavnoga prozora kliknuti na neki od dostupnih gumbi.


Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Internet
  • Platforma: Windows
  • Autor: The qBittorrent project
  • Veličina: 24.6 MB
  • Preuzimanja: 3102
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: veljača 18, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost