PUBG MOBILE - 2nd Anniversary

Ocjena: 5.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 1)

Jedna od najpopularnijih igara, PUBG,svoju slavu broji i na Andorid platformi, pa tako zaigrajte svoju omiljenu pucačinu direktno na zaslonu svog pametnog telefona.

PUBG je online multiplayer igra battle royale žanra. U tom žanru igara, igrač mora preživjeti, istraživati te strvinariti ili tražiti neke objekte koji bi mu pomogli. Radi se dakle o akcijskoj igri, punoj oružja, a istovremeno unutar jedne partije igra stotinu igrača na području veličine osam na osam kilometara. Pobjeđuje onaj igrač koji zadnji preživi, a ostali igrači se rangiraju po tome koliko su bili uspješni. Uspješnost se računa iz broja ubijenih protivnika, vremena preživljavanja, te načinjene štete drugima.

Unutar mobilne verzije nalaze se igrači kojima upravlja računalo, kako bi se novim igračima olakšala igra. S rastom ranga igrača, na mapi će se pojavljivati sve manje botova, a sve više ljudskih igrača. Botovi su nažalost, čak i za one koji prvi puta igraju, laka meta. Treba im par sekundi za reakciju, unutar kojih se bez problema može naciljati protivnikova glava i potegnuti okidač.

Bazirano na 1 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Android
  • Platforma: Android
  • Autor: Tencent Games
  • Veličina: 48 MB
  • Preuzimanja: 1411
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: ožujak 05, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost