PDFCreator

Ocjena: 5.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 1)

PDFCreator je besplatni PDF konverter koji je u stanju kreirati virtualni driver kako bi Vam omogućio konvertiranje bilo kojeg dokumenta u visoko kvalitetni PDF.

Portabilni format dokumenata već je dulje vrijeme sasvim uobičajen za laku distribuciju, pa čak i dugotrajnu pohranu elektroničkih dokumenata. Premda postoje specijalizirane aplikacije za izradu i editiranje PDF dokumenata, možda i najpraktičniji način da ih se kreira je korištenje alata kao što je PDFCreator.

Riječ je zapravo o programčiću koji će se u Windowsima instalirati kao virtualni pisač, a umjesto na papir, dokumente će ispisivati u format PDF. To ukratko znači da je PDF-ove moguće kreirati iz bilo kojeg programa koji ima podršku za ispis, što uključuje i popularne tekstualne procesore, ali i browsere.

Budući da takvih virtualnih pisača zapravo ima mnogo i uglavnom su besplatni, PDFCreator se samim time što se svrstava u alate te vrste zapravo nije proslavio. Njegova prednost leži u činjenici da nudi mogućnosti koje se rjeđe mogu pronaći u alternativnim PDF pisačima. Na primjer, uz ispis u format PDF, pomoću njega ćete moći kreirati i brojne druge zanimljive formate.


Bazirano na 1 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Uslužni
  • Platforma: Windows
  • Autor: pdfforge GmbH.
  • Veličina: 31.5 MB
  • Preuzimanja: 1985
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: veljača 22, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost