KeePass

Ocjena: 5.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 1)

Sačuvajte lozinke i ostale povjerljive podatke lijepo organizirane i sigurne od znatiželjnika.

KeePass Password Safe je siguran manager lozinki,a omogućuje Vam da pohranite vaše osjetljive podatke u jednoj bazi podataka šifriranima. Ne iziskuje instalaciju i nadogradiv je dodatnim pluginima. 

Živimo u vrijeme kada smo okruženi lozinkama, one su postale dio svakodnevice i više ih ne možemo izbjeći. Ima ih doista svakakvih oblika i služe za pristup koječemu, od elektroničke pošte, preko samih Windowsa, do banaka i bankomata, a ukoliko ih zagubimo ili ih netko otkrije nastaju ozbiljni problemi. Zato je vrlo važno koristiti lozinke koje se teško mogu povezivati s nama, koje nisu jednostavne i koje se sastoje od barem osam znakova (slova, brojki i koji specijalni karakter ne bi bio na odmet).

Iz toga je lako zaključiti da je silne lozinke i PIN brojeve prilično teško upamtiti (osim ako ih često ne ponavljate ili se poslužite starim školskim trikom asocijacija, premda ni to možda neće pomoći kod većeg broja zaporki). Na sreću, dostupan je zavidan broj različitih alata specijaliziranih upravo za čuvanje i organizaciju lozinki. Mnogi su komercijalne naravi i za njih ćete morati izdvojiti nešto novca (neki su čak nerazumno skupi), no uvijek postoje besplatni izuzeci koji u sjenu bacaju komercijalne inačice.

KeePass Password Safe je upravo takav program, besplatan i dobrih mogućnosti, koji će izvrsno poslužiti upravo za čuvanje svih vaših lozinki na jednome mjestu.

Bazirano na 1 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Uslužni
  • Platforma: Windows
  • Autor: KeePass
  • Veličina: 1.98 MB
  • Preuzimanja: 739
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: veljača 24, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost