Kaufland – ponude i više od toga

Ocjena: 4.50 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

Istraži svog praktičnog pomoćnika za kupnju koji ti stane u džep – s aktualnim katalozima, popisom za kupnju, novim receptima, tražilicom trgovina i još mnogo više:- isplaniraj što ti treba i napravi popis za kupnju- istraži našu ponudu – od svježeg voća do sportske opreme - pronađi inspiraciju u našim receptima- pronaži obližnju trgovinu Kauflanda – uz pomoć naše navigacije- prelistaj online naš aktualni katalogBrzo, jednostavno i lako:preuzmi našu aplikaciju, odaberi svoju trgovinu i saznaj odmah što je u aktualnoj ponudi.

Nakon prijave, svoj popis za kupnju možeš podijeliti s prijateljima i članovima obitelji. Naravno, svojim se korisničkim računom možeš prijaviti i na www.kaufland.hr.


KATALOG

Istraži ponudu u našem online katalogu – prelistaj, provjeri što ti nudimo i kreni u kupnju.


PONUDE
Potraži najbolje ponude – putem pregleda ponude ili izravno u kategorijama – i jednostavno dodaj omiljene proizvode na svoj popis.


POPIS ZA KUPNJU

Isplaniraj svoju kupnju kreirajući popis. Jednostavno dodaj proizvode na svoj popis - izravno iz kategorija, ponuda ili recepata. A ako se prijaviš, možeš i podijeliti popis s prijateljima ili članovima obitelji.


RECEPTI

Pronađi inspiraciju u našim fenomenalnim receptima i dodaj sastojke izravno na svoj popis za kupnju. Sigurni smo da ćeš pronaći nešto po svom ukusu u našoj kolekciji – i što je najbolje, možeš filtrirati pretragu po načinu pripreme ili vrsti jela. Pripremu ćemo ti olakšati našim “korak po korak” uputama – pa čak i ponekim videom.


TRAŽILICA TRGOVINA

Koristi navigaciju za pretragu obližnjih trgovina Kauflanda. Zahvaljujući funkciji filtriranja, bez problema ćeš pronaći sve što ti treba.

Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Pogledaj putem QR koda
  • Kategorija: Android
  • Platforma: Android
  • Autor: Schwarz IT KG
  • Veličina: 54M
  • Preuzimanja: 4430
  • Licenca: Besplatna - Free
  • Ažurirano: studeni 20, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost