Kaspersky Free

Ocjena: 4.50 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 8)

Jedan od ponajboljih i često hvaljenih antivirusnih rješenja Kaspersky nedavno je dobio i svoje besplatno izdanje. Razina one temeljne zaštite trebala bi biti istovjetna onoj u komercijalnom izdanju...

Kasperskyjevo sigurnosno rješenje dobro je poznato i prilično hvaljeno. Na nezavisnim testovima postiže savršene rezultate i dobiva vrhunske ocjene što znači da svoj posao obavlja prilično dobro, ako je vjerovati tim testovima. Nedavno je postalo dostupno i posve besplatno izdanje ovog odličnog antivirusa, nešto što u svijetu ovakvih alata zapravo nije ništa neuobičajeno. Mnoga antivirusna rješenja uz svoja komercijalna izdanja nude i ona besplatna.

Kaspersky Free će uredno raditi u pozadini i iskočiti onda kada je to potrebno. Ipak, ako se to želi, moguće je ručno aktivirati pregledavanje računala. To će se učiniti tako da se u glavnom prozoru klikne na ikonu Scan i zatim se izabere tip pregledavanja: potpuno pregledavanje računala, brzo pregledavanje, selektivno (korisno kada se želi pregledati samo pojedine datoteke) te, konačno, pregledavanje eksternih uređaja. Što se performansi tiče, tu nema zamjerki. Besplatno izdanje ponaša se dobro, ne može se reći da ima pretjeran utjecaj na same performanse računala, skeniranje je dovoljno brzo premda i to uvelike ovisi o hardverskim mogućnostima računala.

Ono što se dobiva u besplatnoj inačici moguće je vidjeti u postavkama kada se klikne na stavku Protection. Tu je vidljivo da je dostupan klasičan antivirus koji pregledava sve datoteke (File Anti-Virus), zatim Web Anti-Virus koji pregledava dolazni internetski promet, tu je IM Anti-Virus koji pregledava dolazne i odlazne IM poruke tražeći u njima potencijalno opasne poveznice te, konačno, Mail Anti-Virus koji će spriječiti prodor razne maliciozne gamadi putem poruka e-pošte i moguće opasnih privitaka. Kao što je to uobičajeno za moderna antivirusna rješenja, nakon instalacije zapravo nije potrebno poduzeti ništa.

Bazirano na 8 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 4 Komentari korisnika
5 ocjena
4
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0

"Zakon!!!!"

Lipa - udruga

prije 2 godine

https://www.kaspersky.com/free-antivirus Zakon skidajmoooo

"koristio sam AVIRU sad sam probo ovo"

Mayx

prije 2 godine

kad sam probo ovaj AVIRU sam deinstalirao.

"++++ najbolji besplatni"

ZanZIBAR

prije 2 godine

Za mene najbolji besplatni antivirus.

"koristim ga godinu dana"

jakov

prije 2 godine

jako dobar antivirus, bez obzira što je besplatana moje računalo štiti vec 1 godinu bez greške.. preporuke

✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Sigurnost
  • Platforma: Windows
  • Autor: Kaspersky Lab.
  • Veličina: 2.74 MB
  • Preuzimanja: 3073
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: veljača 20, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost