HERE WeGo – City Navigation

Ocjena: 4.09 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 39)

HERE WeGo poznata android app za navigaciju koja svoj posao obavlja odlično, uzevši u obzir da se radi o potpuno besplatnoj offline navigaciji za Vaš smartphone.

Ne samo da zna gdje je trgovački centar, nego i gdje je koja trgovina

Aplikaciju svojedobno poznatu kao HERE Maps razvila je švedska Nokia, a ime je promijenila u HERE We Go nakon što su je za 2,8 milijardi eura kupili današnji vlasnici - njemački Daimler, BMW i Audi. Kad se tako ugledni konkurenti u automobislkoj industriji premium kategorije udruže radi kupnje i plate tako velik iznos za aplikaciju, to znači da jmora biti riječ o nečemu jako dobrom. I zbilja, HERE We Go u praksi funkcionira zbilja dobro, u nekim stvarima čak i bolje od Google Mapsa. Upis adrese je intuitivan i brz, željena adresa se nudi gotovo u sekundi, a spojen na internet dojavljuje i moguće gužve po putu. No, pokazalo se da ne preusmjerava automatski u slučaju zastoja. 

Posebno je dojmljiv u navigaciji bez interneta, pri čemu nudi iznimno precizne karte država koje prethodno treba preuzeti. Nama već prilikom prijave predlaže preuzimanje karte Hrvatske, što će nam oduzeti priličnih 534,6 MB prostora na našem pametnom telefonu. Grafika je, međutim, nešto skromnija nego na Wazeu, pa i na Google Maps, no to ima i svojih prednosti. 

Smjer vožnje je jasno naglašen i vozaču ništa ne oduzima koncentraciju. Pomaže i što aplikacija prepoznaje fiksne radare i na vrijeme upozorava na skretanja. Idete li u neki od trgovačkih centara, čak će vam otkriti i raspored dućana, kako bi se u šumi trgovina lakše i brže snašli. S druge strane, aplikacija ponekad ne prikazuje stvarno ograničenje brzine pa te informacije treba uzeti sa zadrškom. Osim toga, isključivo se razgovara na engleskom jeziku, a nema niti dojava o policijskim patrolama kao Waze.


Bazirano na 39 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Download with QR Code
  • Kategorija: Uslužni
  • Platforma: Android
  • Autor: HERE Apps LLC
  • Veličina: N/A
  • Preuzimanja: 3776
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: svibanj 05, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Editor's Choice
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost