Google Classroom

Ocjena: 3.45 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 30)

Google Classroom - platforma koja je jednostavna za korištenje, a ujedno olakšava planiranje i organizaciju nastavnog procesa.

Google Classroom dio je paketa G suite za edukatore tvrtke Google. U izradi Google Classrooma sudjelovali su različiti stručnjaci iz područja obrazovanja kako bi stvorili platformu koja je jednostavna za korištenje, a koja će ujedno olakšavati planiranje i organizaciju nastavnog procesa. Google Classroom koristi preko 40 milijuna nastavnika i učenika diljem svijeta.

Google Classroom nastavnicima omogućava kreiranje virtualne učionice na vrlo jednostavan način. Nastavnik koji koristi ovaj alat jednostavno može otvoriti više virtualnih učionica za učenike kojima predaje. Nakon što je učionica otvorena nastavniku je na raspolaganju dijeljenje digitalnih sadržaja učenicima, zadavanje zadataka, praćenje njihovog rada te davanje povratnih informacija. U virtualnu učionicu nastavnik može integrirati različite Googleove alate, ovisno o tome koje aktivnosti planira za svoju nastavu. Osim toga, Googleova virtualna učionica je sigurno mjesto kojem mogu pristupiti samo nastavnik i njegovi učenici, nije javno objavljeno te je stoga identitet nastavnika i učenika zaštićen. Google Classroom je u oblaku, dostupan je svima s Googleovim računom neovisno o uređaju s kojeg se pristupa.

Bazirano na 30 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 3 Komentari korisnika
5 ocjena
2
4 ocjena
1
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0

"5"

nnn

prije 2 godine

5

"OCENA"

BOBAN

prije 2 godine

5

"ODLICNO"

BOBAN

prije 2 godine

NEMOZE BITI BOLJI PRIJATELJ U RADU NA DALJINU

✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Visit with QR Code
  • Kategorija: Web app
  • Platforma: Windows
  • Autor: Google Inc.
  • Veličina: Web app
  • Preuzimanja: 2422
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: travanj 14, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Editor's Choice
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost