Google Chrome

Ocjena: 4.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 1)

Ukoliko još niste isprobali Google Chrome krajnje je vrijeme da istražite Internet jednim od najbržih Internet browsera današnjice.

Google Chrome browser kombinira jednostavno sučelje i naprednu tehnologiju koja Vam omogučava surfanje Internetom brže, ugodnije i lakše. Google Chrome je postao omiljeni u svim sferama i nacijama, mnogi su ga prigrlili pa tako s razlogom Google Chrome slovi za jedan od najpopularnijih browsera na planeti. Svoju slavu gradi na stabilnosti, brzini i odličnom korisničkom sučelju, podršci za najnovije web standarde. Ukoliko još niste isprobali Google Chrome krajnje je vrijeme da istražite Internet jednim od najbržih Internet browsera današnjice.

Google Chrome browser kombinira jednostavno sučelje i naprednu tehnologiju koja Vam omogućava surfanje Internetom brže, ugodnije i lakše. Google Chrome je postao omiljeni u svim sferama i nacijama, mnogi su ga prigrlili pa tako s razlogom Google Chrome slovi za jedan od najpopularnijih browsera na planeti. Svoju slavu gradi na stabilnosti, brzini i odličnom korisničkom sučelju, podršci za najnovije web standarde. Ukoliko još niste isprobali Google Chrome krajnje je vrijeme da istražite Internet jednim od najbržih Internet browsera današnjice.                                                                                                                      

Bazirano na 1 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 1 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
1
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0

"Troši previše RAM.a"

Zama

prije 1 mjesec

Dobar, ali troši previše ram memorije , treba dobar pc .

✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
  • Kategorija: Internet
  • Platforma: Windows
  • Autor: Google Inc.
  • Veličina: 1.22 MB
  • Preuzimanja: 776
  • Licenca: Besplatan
  • Ažurirano: veljača 12, 2020
Ostali programi u ovoj kategoriji