EASEUS Partition Master Home Edition

Ocjena: 5.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

EASEUS Partition Master Home Edition podržava jednostavan način promjene veličine particija, operacije brisanja te ostale radnje bez gubitka podataka.

Na jednostavan način promijenite veličinu, vršite operacije brisanja, premještanja sa Vašim particijama uz pomoć ovog odličnog i za kućne korisnike u potpunosti besplatnog alata.

Particioniranje diskova nije nešto u što se korisnici obično žele upuštati i to ponajviše stoga što su alati koji se koriste za particioniranje obično neprilagođeni neiskusnijim korisnicima, a i često se moraju pokretati s različitih medija i to pogotovo kad je riječ o besplatnim programima. No, trebate li particionirati diskove, a pri tome želite uživati u intuitivnom sučelju kakvim obično raspolažu zvučnija komercijalna imena, onda je ovo alat koji biste trebali probati.

Zamišljen je kao alternativa danas iznimno popularnom Partition Magicu, a iako onim osnovnim mogućnostima i sučeljem djelomice na njega i podsjeća, daleko je još od toga da postane punokrvna alternativa. No, Easeus Partition Manager itekako ima što ponuditi i to ponajprije kućnim korisnicima.

Uz, dakle, prilično intuitivno sučelje, opremljen je i onim najvažnijim mogućnostima pa je s njime u čas posla moguće stvoriti novu formatiranu particiju (podržava samo FAT i NTFS datotečne sustave), promijeniti im veličinu, preseliti cijele particije na slobodan prostor na disku te ih na koncu i brisati. Sve su mogućnosti lako dostupne, a radnje se aktiviraju bilo putem panela na lijevoj strani, gumbiju na alatnoj traci ili putem kontekstnog izbornika.

Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Uslužni
  • Platforma: Windows
  • Autor: Partition Magic
  • Veličina: 1.6 MB
  • Preuzimanja: 1281
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: ožujak 05, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost