EaseUS Data Recovery Wizard Free

Ocjena: 4.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

Gubitak datoteka bilo da je za to zaslužan trenutak nepažnje i nehotimično brisanje ili već neki od drugih mogućih problema, svakako je stresan. Tim više ako se nisu radile pričuvne kopije datoteka. Srećom, postoji i EaseUS Data Recovery Wizard!

Logičan korak kod brisanja datoteka je kanta za smeće, ako ni tamo nema vaših omiljenih datoteka ne paničarite nego instalirajte EaseUS Data Recovery Wizard Free . Naime, kada se datoteke s diska obrišu, one zapravo fizički nisu uklonjene nego je tek prostor koje su okupirale na disku naznačen kao slobodan za korištenje. Upravo zbog toga se doima kako datoteka više nema, ali i zašto je moguće naknadno datoteke povratiti ili rekonstruirati.

Doduše, za takvo što je potreban i specijaliziran softver baš kao što je Data Recovery Wizard. Riječ je o jednostavnom alatu koji dolazi u dvije varijante: kao ograničeno besplatno izdanje i ono probno koje će se morati kupiti. U inačici za koju nije potrebno platiti ni lipe, moguće je povratiti ukupno 2 GB podataka, dok u izdanju za koje ćete platiti ograničenja nema.

Data Recovery Wizard ne razlikuje se previše od brojnih drugih alata, a jednako je prilagođen i totalnim početnicima koji su silom prilika natjerani da se koriste ovakvima alatima, ali i onima koji dobro znaju što rade. Instalacija je tipična, a u maniri programa koji je prilično korektan, iskočit će i upozorenje da ga je preporučljivo instalirati na neki drugih disk. Glavno da nije onaj s kojega ćete podatke pokušati vratiti.

 


Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Uslužni
  • Platforma: Windows
  • Autor: EaseUS
  • Veličina: 43.58 MB
  • Preuzimanja: 1049
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: ožujak 05, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost