Avira Free Antivirus

Ocjena: 3.25 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 4)

Ostaviti računalo bez ikakve sigurnosne zaštite može biti prilično pogubna igra, no izabrati protuvirusno rješenje i to pogotovo ono besplatno često se pokazuje pravim izazovom. Upravo jedno od boljih besplatnih antivirusnih rješenja upravo je Avira Free Antivirus.

Njemačka sigurnosna tvrtka Avira izdala je novu inačicu svog besplatnog antivirusnog programa Avira Free Antivirus. S estetske strane nema previše promjena, no velike preinake su se dogodile ispod haube, pa tako program sada troši manje sistemskih resursa, te je poboljšana i sama detekcija zlonamjernog softvera.

Ispravljeni su svi propusti ranijih inačica pa tako više nema rušenja, propuštanja izvršavanja zlonamjernog koda. U novoj inačici pridodan je Browser Tracking Blocker koji će zaštititi Vašu privatnost od preko 600 kompanija koje prate Vaše Internet aktivnosti i navike. 

Website Safety Advisor će Vas zaštititi od zlonamjernih web stranica sa zlonamjernim kodom, tu je i real time zaštita od malware gamadi, ugrađena podrška za skeniranje čitave LAN mreže, za bolju sigurnost Vaše kućne mreže. Uglavnom budući da se radi o potpuno besplatnom proizvodu.

Bazirano na 4 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Sigurnost
  • Platforma: Windows
  • Autor: Avira Operations GmbH
  • Veličina: N/A
  • Preuzimanja: 2305
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: veljača 19, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost