Audacity

Ocjena: 3.50 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

Audacity je zbilja dobar editor audiodatoteka koji je bolji sa svakom novom verzijom, a zajednica korisnika je sve veća što samo jamči kako će tijekom vremena postati još boljim i poželjnijim. Drugim riječima, trebate li editirati audioformate, ne morate se dvoumiti, Audacity će vam itekako dobro poslužiti i to bez da ruku zavučete duboko u džep.

Audacity je besplatan program čija je osnovna svrha snimanje zvuka. Naprednije funkcije su korištenje efekata kao što su pojačavanje zvuka, fade-in, fade-out, ekvilajziranje i dr.Sa Audacity možete miksati, editirati i "snimati" MP3, OGG, WAV, AIFF i AU formate. 

Spajanje audio datoteka primjenjivanje raznih specijalnih efekata, rezanje audio zapisa sve je tu, no nemojte očekivati previše.Svi vi koji se bavite obrado Audacity je zbilja dobar editor audiodatoteka koji je bolji sa svakom novom verzijom, a zajednica korisnika je sve veća što samo jamči kako će tijekom vremena postati još boljim i poželjnijim. 

Drugim riječima, trebate li editirati audioformate, ne morate se dvoumiti, Audacity će vam itekako dobro poslužiti i to bez da ruku zavučete duboko u džep. m zvuka navalite, Audacity predstavlja i više nego odličan izbor.

Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Download with QR Code
  • Kategorija: Audio & Video
  • Platforma: Windows
  • Autor: Audacity
  • Veličina: 21.4 MB
  • Preuzimanja: 1741
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: ožujak 05, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Editor's Choice
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost