Ashampoo PDF Free

Ocjena: 3.50 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 2)

Program nudi brzo otvaranje i pregled PDF dokumenata, uređivanje, a tu je i nezaobilazan virtualni upravljački program koji vam dozvoljava stvaranje PDF dokumenata iz bilo kojeg Windows programa. Ashampoo PDF Free također podržava i pomaže korisnicima s popunjavanjem obrazaca. Integrirano pretraživanje dokumenata olakšava brzo pronalaženje tekstualnih sadržaja, a korisnici mogu također preurediti, brisati ili umetnuti stranice iz drugih PDF dokumenata kako bi dodali dodatni sadržaj postoječim PDF datotekama. Ashampoo PDF Free je u potpunosti besplatan za privatne i komercijalne svrhe.

Od poznate njemačke programerske kuće Ashampoo isprobali smo u potpunosti besplatan Ashampoo PDF Free, kojemu je glavna svrha baratanje i otvaranje PDF dokumenata. Program nudi brzo otvaranje i pregled PDF dokumenata, uređivanje, a tu je i nezaobilazan virtualni upravljački program koji vam dozvoljava stvaranje PDF dokumenata iz bilo kojeg Windows programa. 

Ashampoo PDF Free također podržava i pomaže korisnicima s popunjavanjem obrazaca. Integrirano pretraživanje dokumenata olakšava brzo pronalaženje tekstualnih sadržaja, a korisnici mogu također preurediti, brisati ili umetnuti stranice iz drugih PDF dokumenata kako bi dodali dodatni sadržaj postojećim PDF datotekama. 

 Ashampoo PDF Free je u potpunosti besplatan za privatne i komercijalne svrhe, te smo gotovo sigurni kako će s vremenom pronaći svoje mjesto na milijunima računala diljem svijeta.

Bazirano na 2 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Uslužni
  • Platforma: Windows
  • Autor: Ashampoo GmbH & Co.
  • Veličina: N/A
  • Preuzimanja: 1859
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: ožujak 23, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost