Adobe Acrobat Reader DC

Ocjena: 4.00 (Broj korisnika koji su dali ocjenu: 6)

Adobe Reader nosi titulu standarda otvaranja PDF dokumenata.Jeste da je malo sporiji od ostale besplatne eskadrile sličnih čitaća, ali naprosto oduševljava mogućnostima i podrškom za bilo koji pdf dokument. Donosimo najnovije izdanje.

Malena je vjerojatnost da se do sada niste susreli s PDF formatom, prvenstveno jer se u zadnje vrijeme većina priručnika (pogotovo onih koji dolaze uz noviji hardver) distribuira upravo u tom formatu, a u nekoliko navrata smo i sami pisali o njemu. No za one koji u čudu šire oči čitajući ove redove, kazat ćemo kako je PDF zapravo Portable Document Format kojeg je osmislio Adobe kako bi se pojednostavnila distribucija dokumenata te isključila ovisnost o aplikaciji koja je taj dokument i napravila. Budući da je specifikacija PDF-a javno dostupna, tijekom vremena nastali su različiti alati, većinom za stvaranje PDF formata, ali i virtualnih pisača koji mogu iz bilo koje aplikacije generirati PDF.

Iako je koncepcija PDF zapravo prilično dobra, a krajem je devedesetih PDF uostalom postao i standardom, pa da bi mogli otvoriti PDF dokumente Adobe Acrobat Reader DC trebate imati na popisu programa. 

Bazirano na 6 Broj korisnika koji su dali ocjenu i 0 Komentari korisnika
5 ocjena
0
4 ocjena
0
3 ocjena
0
2 ocjena
0
1 ocjena
0
✅ Dodaj komentar i ocjenu za ovaj softver.
Vaš email ne dijelimo sa trečim stranama.
Tech News
Ostali programi u ovoj kategoriji
Preuzmi putem QR koda
  • Kategorija: Uslužni
  • Platforma: Windows
  • Autor: Adobe
  • Veličina: 156 MB
  • Preuzimanja: 2597
  • Licenca: Besplatno / Freeware
  • Ažurirano: veljača 16, 2020
Brzina Interneta - Speedtest

Urednikov izbor
Croatia Kviz
Android
Stop COVID-19
Android
GameLoop
Igre
Zoom
Audio & Video
Recuva
Sistem
SpywareBlaster
Sigurnost