25794

fanova

Twitter

Statistika

  1. Programa: 1538
  2. Kategorija: 14
  3. Ukupna veličina: 32.77 GB
  4. Korisnika online: 206
  5.  


Što je Skidajmo.com ?


Skidajmo.com je etabliran hrvatski download portal koji je pokrenut davne 2007. godine. Skidajmo.com je postao simbol neizostavnog download servis-a koji će vam kroz intuitivno i originalno sučelje ponuditi download najboljih besplatnih aplikacija i igara. Sve aplikacije testiramo na našim testnim računalima kako bi upravo Vi krajnji korisnici bili sigurni u ono što preuzimate s našeg download servisa, jer Vaše povjerenje naš je cilj!

Projekt skidajmo.com dobitnik je brojnih priznanja i nagrada, 2013. godine Avalon i Bug zajednički su odabrali 10 najboljih web stranica/projekata (na temelju dizajna, funkcionalnosti i korisnosti projekta), među kojima se svrstao i skidajmo.com, tu je nagrada za najsigurniji i najpouzdaniji download portal na balkanu i šire, najbolji hrvatski download portal prema nezavisnim testovima. Svojim konceptom portal osvaja korisnike diljem Europe i svijeta.

https://www.avalon.hr/blog/2013/09/s-avalonom-u-europu-dobitnici-nagradnog-natjecaja/

http://www.bug.hr/weboteka/shareware/skidajmocom/4650.aspx

http://www.24sata.hr/skidajmocom-download-portal-dobio-je-novo-ruho-250939

http://www.youblisher.com/p/541738-Hrvatski-download-portal-Skidajmo-com/

http://emedjimurje.rtl.hr/gospodarstvo/najbolji-download-portal-u-hrvatskoj-a-i-sire-razvijen-u-medjimurju


Kako funkcionira Skidajmo.com ?


Sam rad i funkcionalnost  portala bazirana je na temelju kategorija gdje se u svakoj od ponuđenih kategorija nalazi nekoliko programa zajedno sa njihovim kratkim opisom.


Uz svaku aplikaciju u našem download repozitoriju možete pronaći adekvatnu ocjenu za njegovo sučelje, mogućnosti koje pruža, jednostavnost uporabe te konačnu ocjenu našeg testnog tima. Ocjene su prikazane privlačnom grafičkom ljestvicom od 1 do 5, gdje broj 5 predstavlja odličan.


Za svaku dodanu aplikaciju u naš download repozitorij možete pronaći detaljnije informacije poput autora aplikacije, verziju, licencu, platformu, kategoriju i datum dodavanja te originalnu stranicu proizvođača, autora aplikacije.Svaka aplikacija u našem repozitoriju ima svoj brojač preuzimanja čime možete procijeniti popularnost same aplikacije. Komentiranje aplikacija moguće je isključivo ukoliko posjedujete Facebook profil, dok se komentari nalaze ispod same aplikacije.


Skidajmo.com nudi i naprednu tražilicu softvera koja Vam omogućava pretraživanje download repozitorija po ključnim riječima uz mogućnost filtriranja po kategorijama.


Korisna osobina koju smo uveli je i tzv. "Moja lista" engl. "My list" u koju možete spremiti neograničen broj Vama omiljenih aplikacija i igara, čime na jednom mjestu imate samo one aplikacije i igre koje Vas posebice zanimaju. Za osobinu "Moja lista" nije potrebna nikakva registracija, već se podaci u Vašu listu pohranjuju putem Vašeg Internet preglednika (Browsera) u takozvane kolačiće "cookie". Važno za napomenuti je da ukoliko koristite Više Internet preglednika npr. Mozilla Firefox, Google Chrome ili Opera - da za svaki browser trebate imati zasebnu listu. Pa tako ukoliko kreirate Vašu listu aplikacija u Mozilla Firefox pregledniku ta ista lista neće biti vidljiva u npr. Google Chrome pregledniku.


Mobilna inačica portala ?


Skidajmo.com posjeduje i mobilnu inačicu portala koja je dostupna na URL adresi m.skidajmo.com

Najnoviji dodani software možete pratiti i putem RSS tehnologije (Really Simple Syndication), a RSS kanal je dostupan putem adrese: http://www.skidajmo.com/RSS/


 

Ivica Kutnjak, univ.bacc.ing.inf. | CEO

Osnivač skidajmo.com download portala. Zaljubljenik u Apple proizvode i nove gadgete. U slobodno vrijeme bavi se web dizajnom i razvojem web aplikacija. Završio Fakultet Organizacije i Informatike u Varaždinu, autor nekoliko poznatih desktop aplikacija.
LinkedIN: hr.linkedin.com/in/ivicakutnjak

 

Neven Kutnjak, mag. prim. educ.

Zaljubljenik u moderne tehnologije i gadgete. Predavač i profesor, voli izazove. Strastveni bodybuilder, ali i zaljubljenik u umjetnost i crtanje. Diplomirao s temom društvenih mreža.

 Skidajmo.com CMS sustav inačica 4.0

Naš službeni mail na koji nam možete uputiti sva pitanja:

 


Znate za neki dobar program, a on se ne nalazi u našoj bazi: DODAJTE GA OVDJE

Kontaktirajte nas

Ispunite donji obrazac te nas kontaktirajte* Prepišite sumu u polje pokraj?