25792

fanova

Twitter

Statistika

  1. Programa: 1538
  2. Kategorija: 14
  3. Ukupna veličina: 32.77 GB
  4. Korisnika online: 215
  5.  


OGLAŠAVANJE NA SKIDAJMO.COM DOWNLOAD PORTALU

 

Oglašavanje na skidajmo.com

 

Oglašavanjem na portalu Skidajmo.com u vrlo kratkom vremenu povećat ćete posjećenost Vaših web-stranica, što rezultira povećanjem prodaje vaših proizvoda i usluga. Vašu reklamu usmjerite ciljanim korisnicima iz ICT segmenta. Iskoristite veliki potencijal našeg portala za Vašu odličnu reklamnu kampaniju uz minimalne troškove. Statistika Skidajmo.com portala također je dostupna putem Google Analytics servisa prema čijim mjerenjima portal nadmašuje 200 000 unikatnih / jedinstvenih posjeta mjesečno, s naznakom stalnog porasta! Budite spremni zatražiti našu statistiku, koju ćemo Vam rado predočiti u vidu PDF dokumenta.


 

Kako dodati komercijalnu aplikaciju u našu bazu podataka ?

 

Ukoliko se bavite prodajom softverskih rješenja ili ste autor neke komercijalne aplikacije i želite ju plasirati u javnost, a da za nju sazna velik broj korisnika skidajmo.com Vam nudi da za svega 500 Kn jednokratno dodate Vaš softver u našu bazu podataka zajedno sa slikom, kratkim opisom i smještajem same aplikacije na našim serverima. Obznanite Vaše programske tvorevine na jednoj lokaciji uz najprihvatljivije troškove i ne dopustite da Vas konkurencija pritišće na dno.

 


Najbolji omjer > Uloženo = Dobiveno

 

Djelotvorno oglašavanje na internetu možete ostvariti s različitim marketinškim budžetima. Zanimljive načine oglašavanja moguće je ostvariti već i za iznose od nekoliko stotina kuna. A velika kampanja na internetu može imati znatno veći učinak od kampanje iste cijene u nekom od klasičnih medija. Za sve Vaše ideje o oblicima oglašavanja stojimo na raspolaganju, budite nas spremni kontaktirati i zatražiti ponudu za Vašu reklamnu kampaniju.

 

 

Naš službeni mail na koji odgovaramo u roku od 24 h ;

 

 

WEB: http://www.skidajmo.com