Skidajmo.com - pitanja i odgovori

za sve Vaše probleme mi imamo odgovor...uključite se!


mikact

mikact

on February 25, 2014

zašto mi mozilla firefox prekida sa radom kad sam na fb-u prikzuje not responding i za par sekundi izvršava normalno zadanu radnju ali cijelo vrijeme tako radi deinstalacija i ponovno instaliranje nema učinka a na drugim stranicama sve ok, dali se nekom to dešavalo i što je uzrok?

Ilija

Ilija

on February 25, 2014

-Zato što je postala smeće od internet browsera puna bezpotrebnih dodataka koje ti jedu memoriju i procesor na pc te samim time stvaraju probleme koje imaš od rušenja stranica, velkih oscilacija memorije i sličnog. Ja sam još na firefoxu ali ni ja neću dugo jer je ovo postalo presmiješno od toga da svaka tjedan, dva moraš skinuti nove nadogradnje koje troše sve više i više resursa na računalu, a mnoge nadogradnje su totalno bezpotrebne. Imaš dosta odličnih browsera koje bi mogla/o koristiti umjesto firefoxa kao što su: Opera, Google Chrome, Maxton, Avant i slično. Samo nemoj koristiti od windowsa Internet Explorer.


Ilija

zlatko.markovcic

zlatko.markovcic

on February 27, 2014

Probaj ovaj pretrazivac, isti je firefox samo je puno laksi i mogu ti reci da sam zadovoljan. Mene je isto firefox zezo pa sam stavio palemoon i zadovoljan sam. http://www.palemoon.org/

 

Nema korisnika online