QR kod
Snapchat

Snapchat

12.60.0.58 autor Snap Inc
(0 Recenzira) studeni 19, 2023
Snapchat Snapchat Snapchat Snapchat

Posljednja verzija

Verzija
12.60.0.58
Nadogradnja
studeni 19, 2023
Autor
Snap Inc
Platforma
Android
Preuzimanja
455
Licenca
Free
Naziv
com.snapchat.android
Izvješće
Prijavi problem
Posjeti

Detaljnije o Snapchat

Snapchat je društvena mreža i platforma za razmjenu poruka koja se ističe po svojoj jedinstvenoj značajki - prolaznost sadržaja.

Snapchat je društvena mreža i platforma za razmjenu poruka koja se ističe po svojoj jedinstvenoj značajki - prolaznost sadržaja. Evo nekoliko ključnih karakteristika Snapchat-a:

  1. Prolazni Sadržaj: Glavna značajka Snapchat-a je mogućnost slanja fotografija i videozapisa koji se automatski brišu nakon određenog vremena nakon što ih primatelj vidi. Ovo stvara osjećaj trenutačnosti i prolaznosti.

  2. Snapchat Stories: Korisnici mogu stvarati "Stories" - niz slika i videa koji su dostupni za pregled tijekom 24 sata. Ova značajka omogućuje korisnicima da dijele svoje trenutke i doživljaje na duže vrijeme.

  3. Filtriranje i Dodaci: Snapchat nudi različite filtre, efekte i dodatke koji mogu dodati kreativnost i zabavu fotografijama i videozapisima. To uključuje lica, filtere mjesta i razne animacije.

  4. Chat i Snaps: Osim dijeljenja slika i videa, korisnici mogu slati trenutačne poruke, poznate kao "Snaps". Ovi Snaps mogu sadržavati i tekst, sličice, emotikone i druge elemente.

  5. Discover: Discover je sekcija unutar Snapchat-a koja omogućuje korisnicima pregled vijesti, članaka, i drugih medijskih sadržaja odabranih partnera.

  6. Mapa (Snap Map): Snap Map omogućuje korisnicima dijeljenje svoje lokacije s prijateljima i pregledavanje njihovih lokacija na interaktivnoj karti.

  7. Ostvareni Rezultati (Snapchat Achievements): Snapchat uključuje razne "Trophies" ili ostvarene rezultate koje korisnici mogu osvojiti izvršavanjem određenih zadataka ili korištenjem određenih značajki aplikacije.

Snapchat je postao popularan među mlađom populacijom zbog svoje jednostavnosti, inovativnosti i naglaska na trenutačnim i prolaznim dijeljenjima sadržaja.

Ocijeni aplikaciju

Dodajte komentar & dojam

Korisničke recenzije

Bazirano na 0 recenzija
5 zvijezdica
0
4 zvijezdica
0
3 zvijezdica
0
2 zvijezdica
0
1 zvijezdica
0
Dodajte komentar & dojam
Nikada nećemo dijeliti vašu e-poštu ni s kim drugim.